Template:Dont upload Wikipedia thumbnails/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Deutsch | Deutsch (Sie-Form) | English | Español | Suomi | Français | Magyar | 日本語 | Македонски | Plattdüütsch | Nederlands | Português | Русский | Svenska | +/−


Dialog-warning.svg
Благодариме што подигнавте слики од Википедија на Ризницата. Меѓутоа, податотеката која ја подигнавте, [[:{{{1}}}]] е намалена верзија на онаа на Википедија. Ве молиме преподигнете ја полната, голема верзија на сликата. Потоа можете да ја означите малата верзија со ознаката {{duplicate}} за истата да биде избришана. Препорачуваме да употребите алатката CommonsHelper за да ставите правилен опис на сликата и ознаки за лиценца. Ви благодариме,
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Dont upload Wikipedia thumbnails}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dont upload Wikipedia thumbnails}} instead!