Template:FBC/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа слика е преземена од Федерацијата на дигитални библиотеки на Полска под бр. [1]
Оваа не е ознака за правниот статус на делото. За таа цел мора да стои посебна ознака. Повеќе информации ќе најдете на Commons:Лиценцирање.

English | Македонски | Polski | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{FBC}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{FBC}} instead!