Template:Fair use delete/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Dialog-warning.svg Овој шаблон ќе се избрише од Ризницата. Се преподига на проекти каде е во употреба како кандидат за праведна употреба.

Наведената причина гласи: {{{1}}}

Български | Zazaki | English | Español | Français | Magyar | Italiano | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Português | Sicilianu | Slovenščina | +/−
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Fair use delete}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Fair use delete}} instead!