Template:Insignia/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Insignia
Оваа слика е приказ на знаме, грб, печат или некое друго обележје. Употребата на ваквите симболи е ограничена во многу земји. Овие ограничувања постојат независно од статусот на авторските права.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Insignia}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Insignia}} instead!