Template:KAM-License/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Logo-KAM.jpg
Податотекава е преземена од Општествениот архив - Минден. Архивот ја гарантира веродостојноста на претставување само кога се користат копии од оригиналните документи.

Deutsch | English | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{KAM-License}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{KAM-License}} instead!