Template:Konrad-Adenauer-Stiftung-source/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Logo Konrad Adenauer Stiftung.svg
Оваа податотека е преземена од Задолжбината „Конрад Аденауер“ (Konrad-Adenauer-Stiftung) како дел од проект за соработка.

Deutsch | English | français | македонски | русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Konrad-Adenauer-Stiftung-source}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Konrad-Adenauer-Stiftung-source}} instead!