Template:Location estimated/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Isimple system icons web find.png

Географските информации за оваа податотека се ретроспективно проценети.
Веројатно местоположбата на ова место е мошне непрецизна.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Location estimated}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Location estimated}} instead!