Template:Monument Wallonie/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Patrimoine wallon logo.svg

Ова е слика на културен споменик во Валонија со број: Unknown

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Monument Wallonie}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Monument Wallonie}} instead!