Template:No comments/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Deutsch | English | español | français | magyar | македонски | português | +/−


Information.svg
Не пишувајте коментари и мислења на сликите, статиите и категориите. Сите релевантни коментари треба да се пишуваат на страницата за разговор со притискање на јазичето „разговор“ на почетокот на страницата. Секогаш се добредојдени корисни коментари и расправи! Меѓутоа воздржете се од пишување на лични ставови или нерелевантни/непристојни коментари - Ризницата има образовна цел и тука не им е местото на таквите изјави. Ви благодариме!


НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{No comments}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{No comments}} instead!