Template:Original/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа податотека е оригинал и може да биде вон општа употреба, и да се чува од историски или архивни причини. Како таква, сликата не треба да се менува или брише, освен за поправка на грешки при подигање или технички потешкотии. Сите изменети или алтернативни верзии треба да се подигаат под различно име.

Čeština | Deutsch | English | Español | فارسی | Français | Magyar | Lëtzebuergesch | Македонски | മലയാളം | Português | Русский | Slovenščina | Svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Original}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Original}} instead!