Template:PD-AustrianGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика е во јавна сопственост согласно законот за авторско право на Австрија бидејќи претставува дел од закон, одредба или службен указ на сојузните или покраински власти на Австрија, или пак поради тоа што намената му е претежно службена. (§7 UrhG)

За подигачот: Наведете каде била објавена сликата и кој ја создал.


Deutsch | English | français | magyar | македонски | മലയാളം | Nederlands | +/−

Flag of Austria (state).svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-AustrianGov}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-AustrianGov}} instead!