Template:PD-GallicaScan/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика од Националната библиотека на Франција (BNF) е умножен примерок со дигитално отсликување на дводимензионално дело што сега е јавна сопственост ({{PD-scan}}). Затоа, делото е во јавна сопственост.
Сликава е видена и на „Галика“: Слика бр. {{{1}}}.

العربية | جازايرية | Deutsch | English | español | français | italiano | македонски | Nederlands | русский | slovenščina | українська | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-GallicaScan}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-GallicaScan}} instead!