Template:PD-GermanGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Оваа слика е во јавна сопственост во согласност со законот за авторски права на СР Германија бидејќи претставува дел од статут, одредба, службено решение или пресуда (службено дело) објавена од сојузен или покраински управен орган на или суд на СР Германија (§ 5 Изв. 1, Закон за авторското право и срдоните права - UrhG).

বাংলা | dansk | Deutsch | English | Esperanto | español | suomi | français | italiano | 日本語 | македонски | Malti | Nederlands | polski | русский | sicilianu | svenska | українська | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Coat of arms of Germany.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-GermanGov}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-GermanGov}} instead!