Template:PD-ROC-official/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа податотека е од:
  • Уставот, законите, регулативите или службените документи (вклучувајќи прогласи, текстови на говори, новости и други документи изработени од јавни службеници во текот на извршувањето на службената должност).
  • Преводи и збирки од установи на централната или локална управа или дела споменати во претходната потточка.
на Република Кина (Тајван). Делото не подлежи на авторски права, согласно Член 9 од Законот за авторското право на Република Кина во сила на подрачјето на Тајван, бидејќи е во јавна сопственост.

English  日本語  македонски  简体中文  繁體中文‎  +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-ROC-official}} instead.