Template:PD-SabuCat/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
PD-icon.svg
Tämä kuva on kuvakaappaus fyysisesti SabuCat Pruductions, Inc. -yhtiön omistamasta elokuvatrailerista, joka on Internet Archive -sivustolta. Tämän sivun perusteella kaikki SabuCat Pruductions, Inc. -yhtiön omistamat elokuvatrailerit ovat ilman tekijänoikeuden suojaa Yhdysvalloissa, joko koska ne julkaistiin ennen vuotta 1964 ja niiden tekijänoikeutta ei uusittu, ne julkaistiin ennen vuotta 1978 ilman tekijänoikeushuomautusta tai ne julkaistiin ennen maaliskuuta 1989 ilman tekijänoikeushuomautusta ja niiden tekijänoikeutta ei rekisteröity viiden vuoden kuluessa julkaisuvuodesta.


Flag of the United States.svg
Nuvola apps important.svg
Lataajalle: Tallenna Commonsiin kuvakaappauksia vain ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa julkaistuista elokuvatrailereista. Kaikkien Commonsin kuvien (muutama poikkeus) täytyy olla ilman tekijänoikeuden suojaa sekä alkuperämaassa että Yhdysvalloissa. Suurin osa muista kuin yhdysvaltalaisista Internet Archiven elokuvatrailereista ei ole ilman tekijänoikeuden suojaa alkuperämaissaan. Katso lisätietoa ohjeesta.

Tämä kuva ei välttämättä ole ilman tekijänoikeuden suojaa kaikissa maissa. Tämä koskee erityisesti sellaisia maita, jotka eivät hyväksy lyhyempää suoja-aikaa yhdysvaltalaisille teoksille. Tällaisia maita ovat muun muassa Kanada, Kiina (ei Hong Kong eikä Macao), Meksiko, Saksa ja Sveitsi.

English | suomi | français | +/−

HUOMIO: Älä käytä tätä mallinetta! Tämä on ainoastaan käännöstarkoitusta varten. Käytä sen sijaan mallinetta {{PD-SabuCat}}.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-SabuCat}} instead!


Ohje[edit]

Käyttö[edit]

  • {{PD-SabuCat|renewal}}, jos elokuvatraileri julkaistiin ennen vuotta 1964 ja sen tekijänoikeutta ei uusittu.
  • {{PD-SabuCat|notice}}, jos elokuvatraileri julkaistiin ennen vuotta 1978 ilman tekijänoikeushuomautusta.
  • {{PD-SabuCat}}, jos et tiedä kumpi tilanne on kyseessä.

Muut kuin yhdysvaltalaiset elokuvatrailerit[edit]

Tallenna Commonsiin kuvakaappauksia vain ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa julkaistuista elokuvatrailereista. Kaikkien Commonsin kuvien (muutama poikkeus) täytyy olla ilman tekijänoikeuden suojaa sekä alkuperämaassa että Yhdysvalloissa. Suurin osa muista kuin yhdysvaltalaisista Internet Archiven elokuvatrailereista ei ole ilman tekijänoikeuden suojaa alkuperämaissaan. Englanninkielinen Wikipedia hyväksyy myös sellaisten kuvien tallennuksen, jotka eivät ole ilman tekijänoikeuden suojaa alkuperämaissaan. Suomenkielisen Wikipedian kuvien tulee olla ilman tekijänoikeuden suojaa sekä Yhdysvalloissa että Suomessa, ei siis välttämättä alkuperämaassa. Yleensä kuitenkin kuvan tekijänoikeudellinen tilanne Suomessa määräytyy alkuperämaan mukaisesti.