Template:PD-US-expired/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Ова дело е во јавна сопственост во САД бидејќи е издадено пред 1 јануари 1925 г.

Dialog-warning.svg
Делата во јавна сопственост мораат да бидат со истечени авторски права како во САД, така и во изворната земја на делото за да можат да бидат на Ризницата. Ако делото не е од САД, тогаш податотеката мора да има дополнителна ознака за авторски права која го назначува нејзиниот статус во изворната земја.
Note
Main part of the message is translated at {{PD-US-expired-text}}, so it can be shared with other templates.
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-US-expired}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-US-expired}} instead!