Template:PD-USGov-Congress/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа слика од Конгресот на САД е во јавна сопственост, и тоа поради една од следниве причини: претставува службен конгресен портрет, направена е од службено лице на Конгресот или е предадена во јавна сопственост и објавена на службените мрежни места на некој член на Конгресот.
Како дело на Федералната влада на САД, сликата е во јавна сопственост.

العربيَّة | English | español | македонски | Nederland | русский | українська | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

Seal of the United States Congress.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-USGov-Congress}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-Congress}} instead!