Template:PD-USGov-FWS/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа слика или снимка е дело на вработено лице од Службата за рибен фонд и дива природа на САД, направена во текот на службената должност на тоа лице. Како дело на Федералната влада на САД, сликата е во јавна сопственост. За повеќе информации, видете правилата за авторски права на Службата за рибен фонд и дива природа на САД.

català | čeština | Zazaki | English | español | eesti | suomi | français | italiano | македонски | Nederlands | polski | português | русский | sicilianu | Türkçe | українська | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

United States Fish and Wildlife Service
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-USGov-FWS}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-FWS}} instead!