Template:PD-USGov-NPS/i18n/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:PD-USGov-NPS/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:PD-USGov-NPS/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Tiếng Việt • ‎español • ‎português • ‎македонски • ‎русский • ‎українська • ‎العربية • ‎中文
Public domain Оваа слика содржи материјал изработен врз основа на дело од службено лице на Службата за национални паркови, создадено во текот на неговите службени должности. Како творба на федералната влада на САД, ова дело е во јавна сопственост. Повеќе информации ќе најдете на мрежното место на службата и нејзината страница за авторски права.
US-NationalParkService-ShadedLogo.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-NPS}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-NPS}} instead!