Template:PD-USGov-VOA/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи е преземена од „Глас на Америка“ - официјалната надворешна радио и ТВ служба на Федералната влада на САД.

Услови на употреба (информации за авторските права).


Напомена: „Глас на Америка“ преобјавува репортажи и вести од агенциите Асошиејтед Прес, Франс-Прес и други. Овие агенции не се во јавна сопственост. Проверувајте го авторството на сликите.


বাংলা | English | Español | فارسی | Italiano | 日本語 | Македонски | Nederlands | Русский | Slovenščina | Српски / srpski | Türkçe | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Logo of the VOA
This file has been identified as being free of known restrictions under copyright law, including all related and neighboring rights.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-VOA}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-VOA}} instead!