Template:PD-ancient-script/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи е SVG-приказ на древно писмо.

Ова писмо е многу постаро од современата замисла за авторски права, а создавачот на оваа SVG-верзија ја предал (или со ова ја предава) во јавна сопственост (и секому дава безусловно слободна дозвола, т.е. лиценца во земјите кајшто предавањето во јавна сопственост е законски неизводливо). Ова важи за целиот свет и тоа за секоја цел.

Наведувањето на авторот не е задолжително, но би се ценело.

Deutsch | English | español | فارسی | français | italiano | 日本語 | македонски | മലയാളം | português | português do Brasil | svenska | 中文 | +/−

Example: the Chinese character 龍/龙 in seal script
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-ancient-script}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-ancient-script}} instead!