Template:PD-ineligible/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
PD-icon.svg За оваа слика не важат авторски права и затоа е во јавна сопственост, бидејќи таа во целост се состои од информации кои се општа сопственост и не содржи никакво оригинално авторство.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-ineligible}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-ineligible}} instead!