Template:PD-old/sq

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Kjo fotografi, apo ton i regjistruar, është bërë publike, sepse të drejtës së autorit i ka kaluar afati.
Kjo vlen për Bashkimin Evropian, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Australinë si dhe për të gjitha ato shtete në të cilat është në fuqi ligji sipas të cilit: E drejta e autorit vlen deri 70 vjet pas vdekjes.


This file has been identified as being free of known restrictions under copyright law, including all related and neighboring rights.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-old}} instead!