Template:PD-shape/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа проста геометриска слика не подлежи на авторски права и како таква претставува јавна сопственост, поради тоа што таа во целост се состои од информации кои се заедничка сопственост и не содржи никакво оригинално авторство.
Heptagon

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-shape}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-shape}} instead!