Template:Please name images/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

العربية | česky | Deutsch | English | Español | Suomi | Français | עברית | Magyar | Italiano | 日本語 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Русский | Sicilianu | Українська | 中文 | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−


Го забележав вашето подигање на некои слики и сакав да ви обратам внимание на една честа грешка. Сликите кои ги подигате мораат да имаат називи со некакво значење. Во спротивно сликата тешко се следи и не може да се знае на што таа се однесува без да треба да се отвори и погледа самата слика. Би предложил да ја преименувате секоја слика со интуитивен назив кој би ја опишал самата слика. Ви благодарам, и среќно уредување!
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Please name images}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Please name images}} instead!