Template:Please register/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | English | Esperanto | español | suomi | français | עברית | magyar | 한국어 | македонски | മലയാളം | Nederlands | português | русский | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−


Здраво! Видов некои ваши уредувања, и навистина ги ценат вашите придонеси на Ризницата. Драго ми е што помагате во проектот! Би било убаво да создадете сметка. Создавањето на сметка е брзо, бесплатно и анонимно (не морате да издавате било какви информации за себе од вистинскиот живот).

Кога ќе сте најавени, ќе можете да правите многу нешта кои нерегистрираните корисници не можат, како да речеме создавање на нови страници, подигање на медиски содржини, преместување на страници и следење на промените на статиите кои често ги уредувате. Ова исто така е од помош и на заедницата — ако имате сметка и име, тогаш другите корисници ќе можат да ве запаметат и да знаат кои сте.

Доколку сакате повеќе информации за предноста и можностите кои се нудат при создавање на сметка, погледајте ја оваа страница. Штом се регистрирате, би ве замолил да ми оставите мала порака со поздрав! Не заборавајте да си ги потпишувате пораките на страниците за разговор со четири тилди (B. Jankuloski (talk) 03:01, 5 August 2009 (UTC)).
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Please register}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Please register}} instead!