Template:Potd/2009-02-04 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Фотохромна слика на предниот дел на замокот Нојшванштајн во Баварија, Германија направена само десет години по неговата изградба

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Фотохромна слика на предниот дел на замокот Нојшванштајн во Баварија, Германија направена само десет години по неговата изградба

Descriptions in other languages: