Template:Potd/2009-04-27 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Панорама на пределот помеѓу местата Закс и Фримзен во општината Зенвалд во долината на реката Рајна, гледано од Кројцберг (лево), кон Апенцелските Алпи на десно.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Панорама на пределот помеѓу местата Закс и Фримзен во општината Зенвалд во долината на реката Рајна, гледано од Кројцберг (лево), кон Апенцелските Алпи на десно.

Descriptions in other languages: