Template:Publication of Wikimedia Belgium/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wiki Loves Monuments 2015
Оваа податотека е објавена од Викимедија Белгија.

Сите слики искористени во податотекава се објавени под слободна лиценца или се во јавна сопственост.

Deutsch | English | français | македонски | Nederlands | +/−

Wikimedia Belgium
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Publication of Wikimedia Belgium}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Publication of Wikimedia Belgium}} instead!