Template:QM Infobox/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Bert roberts R reduced.jpg
Оваа слика е дигитализирана во Музејот на Квинсленд и доставена на Ризницата како дел од проектот за соработка. Изворната слика е во јавна сопственост, но Музејот на Квинсленд го има авторското право врз нејзината дигитализација, и ја има издадено самата дигитализација под лиценцата CC-BY-SA-3.0. Во САД и други земји што не ја применуваат доктрината „пот на челото“, овие слики се во јавна сопственост.

Ελληνικά | English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{QM Infobox}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{QM Infobox}} instead!