Template:Runivers.ru/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Runivers logo
Оваа податотека е преземена од порталот на проектот „Руниверс“ (runivers.ru).
Оваа ознака не укажува на авторскоправен статус на делото. Ќе ви треба редовна ознака за таа намена. Повеќе информации ќе добиете на Commons:Лиценцирање.

беларуская (тарашкевіца)‎ | English | македонски | português | русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Runivers.ru}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Runivers.ru}} instead!