Template:Second Life/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Sl userbox.png Содржината на оваа слика е преземена од Second Life. Во нивното Соопштение за печат[1], Linden Lab изјавиле дека сите интелектуални својства на еден предмет на Second Life му припаѓаат на корисникот кој го создал. Самата програма е лиценцирана под условите на ГНУ-овата Општа јавна лиценца[2].

Напомена: ова не е ознака за авторски права. Покрај ова се бара и слободна лиценца за прикажаниот предмет!


čeština | Deutsch | English | suomi | français | македонски | português | português do Brasil | slovenščina | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Second Life}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Second Life}} instead!