Template:Trademarked/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Trademarked
Ова дело содржи материјал кој може да подлежи на закони за заштитени знаци во една или повеќе држави. Пред да ја употребите содржинава ве молиме проверете дали го имате правото да ја користите според законите кои важат под околностите во кои намеравате да ја користите. Вие и само вие сте одговорни да проверите дали кршите нечие право на заштитен знак. Погледајте го нашето општо одрекување од одговорност.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Trademarked}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Trademarked}} instead!