Template:Unblock declined/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Барањето за одблокирање е одбиено

Овој корисник побарал да биде одблокиран, но еден или повеќе администратори го разгледале и одбиле барањето. Ова блокирање може да го разгледаат и други администратори, но тие не смеат да ја отрфлат оваа одлука без добра причина.

Причина за барањето: "Нема наведено причина"
Причина за одбивањето: "Нема наведено причина"
Администратори: Овој шаблон треба да се отстрани со истекувањето на блокот.
(Block log)
(unblock)
(Change local status for a global block)
(contribs)

Deutsch | English | español | suomi | français | हिन्दी | hrvatski | magyar | македонски | Plattdüütsch | português | русский | Simple English | svenska | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | 中文(台灣)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Unblock declined}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Unblock declined}} instead!