Template:United Nations Photo Library License/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
United Nations Photo Library
Оваа податотека е преземена од Фототеката на ООН како дел од заедничкиот проект за соработка.

dansk | English | français | македонски | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{United Nations Photo Library License}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{United Nations Photo Library License}} instead!