Template:Userpage/sq

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Kjo është faqja e përdoruesit në Wikimedia Commons. Nëse e gjeni këtë faqe në një web-site të ndryshëm nga Wikimedia Commons, me siguri që po vizitoni një site pasqyrë. Bëni kujdes pasi faqja mund të jetë vjetëruar dhe përdoruesi nuk ka asnjë lidhje personale me asnjë site tjetër përveç vetë Wikimedia Commons. Fsqja origjinale mund të gjendet tek https://commons.wikimedia.org/wiki/Template:Userpage/sq.

azərbaycanca  Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  čeština  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  English  español  Esperanto  français  galego  italiano  magyar  Nederlands  polski  português  português do Brasil  shqip  sicilianu  slovenščina  suomi  svenska  Tagalog  Tiếng Việt  Türkçe  беларуская (тарашкевіца)‎  български  македонски  русский  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  മലയാളം  ไทย  မြန်မာဘာသာ  한국어  日本語  中文  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−

Wikimedia Commons
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Userpage}} instead!