This image won a prize of Wiki Loves Earth {{{year}}}. Click here for more information.

Template:WLE finalist or winner image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

WLE Barnstar finalist 2014 notext.png
Оваа слика влезе во потесниот избор на Вики ја сака Земјата Грешка!:непозната година — најголемиот фотографски натпревар на светот!

বাংলা | Deutsch | English | español | français | français | italiano | македонски | română | русский | svenska | українська | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WLE finalist or winner image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLE finalist or winner image}} instead!