Template:Wiki Loves Earth in Spain - Welcome/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

català | English | español | euskara | galego | +/−

Benvolgut/da Wiki Loves Earth in Spain - Welcome,

Com tots els anys, en maig celebrem l'edició espanyola de Wiki Loves Earth, el concurs fotogràfic sobre el patrimoni natural del territori espanyol. En nom de Wikimedia Espanya (WM-ES) i de les comunitats involucrades en la promoció del coneixement lliure, i com a participant en edicions anteriors del concurs, volíem animar-te a participar-hi en aquesta edició. Sabem del teu entusiasme per contribuir amb les teves creacions al coneixement lliure en el passat i, per tant, creiem que estaràs encantat d'ajudar-nos de nou a documentar la biodiversitat.

Si tens comentaris, dubtes o suggeriments sobre el concurs, són més que benvinguts. Pots deixar-los aquí.

Esperem amb il·lusió les teves imatges lliures!

Aprofitem l'ocasió per convidar-te a la cerimònia d'entrega de premis Wiki Loves de l'any 2017. Serà el proper dissabte 16 de juny a les 17.00 h a l'auditori de Medialab-Prado, a Madrid. L'entrada és lliure fins completar l'aforament.

Cordialment,

L'equip organitzador de l'edició espanyola de Wiki Loves Earth
Wiki Loves Earth logo
NOTA: No utilitzeu directament aquesta plantilla! Només és una traducció. Feu servir simplement {{Wiki Loves Earth in Spain - Welcome}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wiki Loves Earth in Spain - Welcome}} instead!