Template:WikimediaCopyrightWarning/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
NotCommons-emblem-copyrighted.svg
© & ™ Сите права задржани, Фондација Викимедија а.д.

Некои слики на страницава, особено логотипите, може да бидат неслободни, заштитени со авторски права и/или права на заштитен знак на Фондацијата Викимедија.

Информации за правилата кои се однесуваат на вакви логотипи ќе најдете на meta:Logo и тамошната страница за разговор.

català | čeština | Deutsch | English | español | euskara | français | magyar | 日本語 | македонски | Nederlands | occitan | polski | português | русский | Türkçe | Tiếng Việt | Zazaki | 中文(简体)‎ | +/−

Wikimedia-logo.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WikimediaCopyrightWarning}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WikimediaCopyrightWarning}} instead!