Category:Tetovo

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Cities and towns of Macedonia:
Berovo  • Bitola  • Bogdanci  • Debar  • Delčevo  • Demir Hisar  •Demir Kapija  • Gevgelija  • Gostivar  • Kavadarci  • Kičevo  • Kočani  •Kratovo  • Kriva Palanka  • Kruševo  • Kumanovo  • Makedonska Kamenica  •
Makedonski Brod · • Negotino  • Ohrid  • Pehčevo  • Prilep  • Probištip  • Radoviš  • Resen  • Skopje  • Štip  • Struga  • Strumica  • Sveti Nikole  • Tetovo  •· Valandovo · • Veles  • Vinica
Flag of Tetovo Municipality.svg
Coat of arms of Tetovo Municipality.png
Знаме на Општина Тетово
Flag of Tetovo Municipality
Flamuri Komunës së Tetovës
Грб на Општина Тетово
Coat of arms of Tetovo Municipality
Stema e Komunës së Tetovës
Македонски: Тетово е град во Македонија. Тетово е најголем град во Полошкиот регион и седиште на истоимената општина.
Bosanski: Tetovo je grad u Makedoniji, sjedište istoimene općine.
English: Tetovo is a town in Macedonia. Tetovo is the largest town in Polog region and seat of Tetovo Municipality.
Shqip: Tetova është një qytet në Republikën e Maqedonisë. Tetova është qyteti më i madh në Rajonin e Pollogut, dhe është qendra e Komunës së Teovës.
Македонски: Тетово е град во Македонија. Тетово е најголем град во Полошкиот регион и седиште на истоимената општина.

Subcategories

This category has the following 19 subcategories, out of 19 total.

B

C

E

H

M

N

P

S

T

V

Media in category "Tetovo"

The following 121 files are in this category, out of 121 total.