MediaWiki:Gadget-ThumbnailPurger/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Исчисти минијатура: Во алатникот кај податотеките додава врска „Создај минијатура“, со што добивате свежа минијатура од 800 пиксели. (Ова е додаток за алатката „ExtraTabs2“. Ако не е веќе вклучена, ќе се вчита и таа). [documentation / talk]