Template:BArch-biased/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
За документарни цели, Сојузниот архив на Германија (Бундесархивот) ги остава изворните (првичните) белешки и описи на сликите, кои во некои случаи можат да бидат неточни, пристрасни, застарени или политички обоени. Сите поправки на белешките и поинакви описи на сликите треба да се вршат настрана од изворните записи. Покрај ова, фактографските грешки можете да ги пријавите на оваа страница, со тоа информирајќи го Сојузниот архив.

Alemannisch | Boarisch | Беларуская | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Česky | Deutsch | English | Esperanto | Español | Suomi | Français | हिन्दी | Hrvatski | Magyar | Italiano | 한국어 | Македонски | Plattdüütsch | Polski | Português | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Svenska | Українська | 中文(简体) | 中文(繁體) | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BArch-biased}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BArch-biased}} instead!