Template:DjVu/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа податотека е во форматот DjVu, предвиден за отсликани страници, особено со текст и едноставни цртежи.

Можете да ја прегледате тука, а ако документот содржи повеќе страници, тогаш листајте ги со копчињата десно.

Исто така податотекава можете да ја листате и на вашиот прелистувач со соодветен приклучок/додаток, или со програм за прелистување на DjVu. Во тој случај изберете погоден програм од овој список. Повеќе информации ќе најдете на Help:DjVu.

অসমীয়া  català  čeština  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  English  Esperanto  español  français  galego  magyar  italiano  日本語  македонски  Nederlands  polski  português  русский  sicilianu  українська  简体中文  繁體中文  +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{DjVu}} instead.