Template:FoP-Germany/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
SemiPD-icon.svg

Germany

Фотографската репродукција на ова дело член подлежи на член § 59 од Законот за авторското право на СР Германија, во кој се вели дека „Дозволено е умножувањето [репродукција] со сликање, цртање, фотографија и кинематографија на дела што се трајно поставени на улици и други јавни места, дозволено е и нивното распространување и јавно приопштување. Кај архитектонските дела, оваа одредба важи само за надворешниот изглед.“ Повеќе информации на Слобода на Панорама: Германија.

العربيَّة | Deutsch | English | Esperanto | Español | français | македонски | русский | 한국어 | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{FoP-Germany}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{FoP-Germany}} instead!