Template:Motd/2010-09-11 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Чин Четврти од комедијата „Ладалото на леди Виндермир“ (1892) од Оскар Вајлд, остра сатиризација на викторијанското високо друштво во режија на Фергус Рос Фериер во име на Друштвото за снимена драматургија при Кембричкиот универзитет.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: