Template:Nationaal Archief-license/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Logo Nationaal Archief 2018.svg
Оваа податотека е преземена од Националниот архив на Холандија/Spaarnestad Photo како дел од проект за соработка.

বাংলা | Deutsch | English | français | Bahasa Indonesia | македонски | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Nationaal Archief-license}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Nationaal Archief-license}} instead!