Template:Noticket/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
català | čeština | Deutsch | English | español | suomi | français | magyar | 日本語 | македонски | Nederlands | português | português do Brasil | русский | slovenščina | +/−
Податотеката [[:{{{1}}}]] што ја подигнавте стои означена со {{OTRS pending}} веќе преку 30 дена. Според ознаката, на екипата за OTRS по е-пошта ѝ била испратена дозвола за употреба. Нажалост нема евиденција дека е примена таква порака, и затоа податотеката и понатаму е без дозвола. Доколку екипата за OTRS не прими доказ за даобиена дозвола во рок од 15 дена од денешниот датум, податотеката ќе биде избришана. Ако веќе сте ја испратиле дозволата, тогаш препратете ја веднаш на „permissions-commons@wikimedia.org“. Во пораката наведете го името на податотеката. Покрај ова ќе треба да напишете и порака на огласната табла за OTRS за да можеме да го проследиме случајот. Друга можност е директно да се обратите кај доброволец за OTRS.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Noticket}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Noticket}} instead!