Template:PD-FinlandGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа податотека е во јавна сопственост бидејќи е дел од одлука или изјава од јавен орган или државна служба на Финска. Во законот за авторско право на Финска од 2005 г. е укажано дека за таков материјал не важат авторски права (§ 9).

Deutsch | English | suomi | français | македонски | Plattdüütsch | Nederlands | português | русский | slovenščina | svenska | +/−

Flag of Finland (state).svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-FinlandGov}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-FinlandGov}} instead!