Template:PD-Japan-oldphoto/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа фотографија е објавена пред 31 декември 1956, или пак фотографирана пред 1946 но објавена дури по 10 години, под јурисдикција на Владата на Јапонија. Оваа фотографија е во јавна сопственост согласно Член 23 од стариот закон за авторското право на Јапонија и Член 2 од дополнението на законот за авторското право на Јапонија.
За подигачот: Наведете извор за сликата.

Deutsch | English | español | français | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | Bahasa Melayu | português | русский | sicilianu | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-Japan-oldphoto}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Japan-oldphoto}} instead!