Template:PD-textlogo/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Јавна сопственост Оваа слика или текст прикажан на неа се состои само од прости геометриски фигури и текст. Тие не го преминуваат прагот на оригиналност кој овозможува заштита на авторските права, и затоа прикажаното е во јавна сопственост. Иако за неа не важат авторски ограничувања, сликата може да подлежи на други ограничувања. Видете WP:PD#Fonts или Template talk:PD-textlogo за повеќе информации.

Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  català  dansk  Deutsch  English  español  Esperanto  français  galego  hrvatski  Ido  italiano  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk  polski  português  português do Brasil  română  sicilianu  slovenščina  svenska  suomi  Tiếng Việt  Türkçe  беларуская (тарашкевіца)‎  български  Кыргызча  македонски  русский  српски / srpski  українська  मराठी  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  中文  中文(台灣)‎  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  粵語  עברית  العربية  فارسی  +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-textlogo}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-textlogo}} instead!

Оваа предлошка обично оди заедно со предлошката {{Trademark}}.

Оваа предлошка категоризира во Category:PD ineligible.

Други предлошки за неподлежни дела[edit]

  • За прост текст (кој не е логотип) користете {{PD-text}}.
  • За прости геометриски фигури користете {{PD-shape}}.
  • За хемиски состави користете {{PD-chem}}.
  • За SVG прикази на древни писма користете {{PD-ancient-script}}.
  • За сето она што не спаѓа во горенаведеното користете {{PD-ineligible}}.